Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DOYUM’DAN HABERLER
Doyum Makarna İhracatta Kalite Çıtasını Yükseltiyor

Burdur Çendik köyünde 1983 yılında kurulan firmamız yıllar içerisinde yapılan yatırımlarla dünya teknolojisini kullanan bilgisayar destekli üretim hatlarına sahip bir makarna üretim firması haline gelmistir. 8000m2 kapalı alandaki üretim tesislerinde yıllık 17.280.000 kg irmik, 22.521.600 kg makarna ve sehriye, 6.120.000 kg spagetti makarna ve 3.168.000 kg un üretim kapasitesine sahip olan firmamız hem ürün yelpazesini hem de üretim kapasitesini/kapasite kullanım oranını artırmak amacıyla sürekli çalısmalar yürütmekte, kalite ve hijyen yönetim sistemlerine yaptıgı yatırımlarla da ekonomik makarna pazarında lider bir marka olmayı hedeflemektedir. Ihracatta önemli asama kaydeden firmamız aynı zamanda ülke ekonomisine katkıda bulunma adına da bölgesinde öncü kuruluslar arasında yer almaktadır.

Fabrika Fotoğrafları | Lütfen fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayın ...